Trespa Meteon 1 zijdig kleur

Foto's
Trespa Meteon 1 zijdig kleur
Omschrijving

Jc Bouwmaterialen voor al uw bouwmaterialen Nergens goedkoper!!!!!!!!!!

Omschrijving :
Trespa Meteon

Trespa Meteon is extreem weerbestendig. Zon, regen – ook “zure” regen - en vocht hebben geen invloed op het oppervlak. De UV-bestendigheid en kleurvastheid van het verticaal toegepaste decoratieve oppervlak zijn overeenkomstig de hoogst gemeten klasse 4-5 van de grijsschaal volgens ISO 105 A 02. De decoren blijven daarom meer dan tien jaar nagenoeg onveranderd, zelfs onder de zwaarst mogelijke omstandigheden zoals bijvoorbeeld bij sterke industriële vervuiling.
Grote of snelle temperatuurwisselingen tussen -20°C en +80°C hebben geen effect op de eigenschappen, de stabiliteit of het uiterlijk van het paneel.
Trespa-platen zijn bestand tegen elk milieu waarin ze worden toegepast.

Gemakkelijk te reinigen

Op het gladde, gesloten en poriënvrije oppervlak kan vuil nauwelijks aanhechten. Noch het oppervlak noch de gezaagde randen hoeven te worden geschilderd of op andere wijze te worden voorzien van een beschermlaag.
Trespa Meteon wordt totaal niet aangetast door niet schurende huishoudelijke schoonmaakmiddelen of sterke organische oplosmiddelen.
Dankzij deze kenmerken is Trespa Meteon gemakkelijk te reinigen en draagt het bij tot het realiseren van buitentoepassingen die weinig onderhoud vragen.

Sterk

De elasticiteitsmodulus en grote trek- en buigkracht zijn bepalend voor de hoge mate van slag- en stootvastheid van Trespa Meteon. De homogeniteit en dichtheid van de kern bezorgen het plaatmateriaal een hoge uittrekkracht voor bevestigingsmiddelen. De dimensionale stabiliteit en werkbaarheid van Trespa Meteon zijn vergelijkbaar met die van hardhout, maar Trespa Meteon panelen verweren niet en worden niet aangetast door vocht, schimmel of houtrot.

Informatie
Advertentienummer: 5486
Prijs: € 248,24
BTW: Inclusief BTW
Eenheid: per plaat (255x186 cm) 1 zijde in kleur

Bekeken: 19 keer sinds 29/06/2018

Kaart
Adverteerder

Jc Bouwmaterialen
(Alle advertenties)

Utrecht

06 27003778

E-mail adverteerder

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Gebruik de onderstaande links om in te loggen of uzelf te registreren.

Registreren
Login

Meer opties