Dekvloeren en Pleistervloeren

Foto's
Dekvloeren en Pleistervloeren
Dekvloeren en Pleistervloeren
Dekvloeren en Pleistervloeren
Dekvloeren en Pleistervloeren
Omschrijving

Beschrijving

Cementdekvloeren, Pleistervloeren, Egaliseren, Epoxy gietvloeren, Rol coatingen, Betonvloeren ook leveren wij vloerverwarming volledig aangesloten.(totaalpakket)

Danny's vloerenbedrijf werkt en levert in nieuw- en verbouw, aan particulieren en aannemers.
Mijn naam is Danny van den Heuvel, Ik ben 8 jaar werkzaam geweest bij een professioneel vloerenbedrijf. In deze periode heb ik met veel plezier en overtuiging gewerkt. Sinds 2009 heb ik mijn carrière als zzp-er voortgezet.
Schoon en Netjes werken voor een hoge kwaliteit en nette prijs zijn mijn speerpunten.
Met deze aandachtspunten lever ik de kwaliteit en service waar u om vraagt.Ben u geïnteresseerd, of heeft u vragen? Neem dan contact met me op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
wij leveren ook sneldroog toepassingen

cement dekvloer.

Een cement dekvloer wordt gemaakt van zand/cement en water. De cementdekvloer is uw afwerkvloer welke kan worden gebruikt als ondervloer voor uw vloerbedekking, laminaat of houten vloer.

De droogtijd van een dekvloer is een week per cm dikte, dus een 7 cm dikke vloer heeft een droogtijd van 7 weken zijn. Er zijn producten die de droogtijd van een vloer kunnen laten versnellen, dat uw vloer binnen 48 uur vocht vrij is. Het product ook wel genoemd "contopp". Men deze snelste versneller kan uw vloer al na 48 uur gereed zijn voor bijvoorbeeld het leggen van uw houten vloer.

Onze vloeren worden machinaal of met de hand afgewerkt. De vloeren worden vaak afgevlinderd, omdat hierdoor een hogere c waarde wordt bereikt. Wat zeker goed van pas komt als er aan uw huis nog wordt gewerkt (bijv. Stucadoor). Door de vloer te vlinderen voorkomt u het schraal lopen van de vloer.

PLEISTERVLOEREN

Gladde Chap (betonlook uitstraling)

De basis van deze vloer is gelijk aan de cement dekvloer. Echter wordt er bij een pleister vloer rekening gehouden met de hoeveelheid water. Er wordt minder water in de mortel van de vloer gedaan, zodat later de pap mooier en beter in zal trekken. Zodra de cementdekvloer klaar is, wordt er altijd gevlinderd om de vloer glad en strak te krijgen voor het pleisteren. Middels isolatieplaten en ijzeren schijven maken we een looppad om de vloer zo goed mogelijk te leggen. Vervolgens worden over het looppad emmers pleister pap aangevoerd. De pleisterpap bestaat uit pure cement, water en een hechtmiddel. De kleuren die we hebben voor een pleistervloer zijn zwart en grijs.

Zodra de pleister vloer klaar is zult u zien dat het een hand gespaande vloer is en geeft een mooie levendige uitstraling.

Een pleistervloer wordt in deze tijd steeds meer gebruikt voor zo wel garage's, kelders, woonkamers en het terras. Een pleistervloer moet een afwerklaag van een transparante coating om de vloer vloeistof dicht te krijgen, zodat er geen vocht en anderen vuilen in de vloer zullen trekken. Het voordeel van een pleistervloer is dat u op de uitgaven van een tegelvloer of iets anders bespaart, maar de mogelijkheid voor een latere vloerbedekking blijft u behouden.

Egaliseren
Het egaliseren van een vloer vormt een belangrijk onderdeel voor het leggen van nieuwe vloerbedekking of houtenvloer.
Na het verwijderen van de oude vloerbedekking of houten planken vloer kan er immers een ongelijke ondergrond achterblijven. Hierdoor kan er nog geen nieuwe vloerbedekking worden gelegd.
Eerst moet de vloer worden geëgaliseerd voor een beter resultaat, het egaliseren kan al vanaf een paar mm tot cm's.
Met een geëgaliseerde vloer verlengt u ook de levensduur van uw nieuwe vloerbedekking of zeil. Het opleveren van een geëgaliseerde vloer kan ook de vereiste zijn in de huurovereenkomst bij een woningstichting.

KUNSTOF GIETVLOER

Kunststof gietvloeren worden gemaakt met een 2 componenten kunststof op epoxy basis. Het zijn de fijnste en onderhoud vriendelijkste vloeren en kan namelijk geschropt, gedweild en geveegd worden.
De kunststof gietvloer is een kunstof toplaag van 2 mm dat is vrij dik voor het af te laten werken van een gietvloer.
Een kunststof gietvloer kan over veel vloeren worden gelegd, zoals betonnen dekvloeren en bestaande tegelvloeren.
Over deze vloeren willen wij u graag meer informatie geven op het project of bij u thuis. Om u zo van het beste advies en een mooie aanbieding te voorzien

Informatie
Advertentienummer: 5565
Prijs: NOTK
Eenheid:

Bekeken: 14 keer sinds 04/09/2018

Kaart
Adverteerder

Danny's vloerenbedrijf
(Alle advertenties)

nuenen

0652538084

E-mail adverteerder

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Gebruik de onderstaande links om in te loggen of uzelf te registreren.

Registreren
Login

Meer opties