Paalmutsen en muurafdekkers

Foto's
Paalmutsen en muurafdekkers
Paalmutsen en muurafdekkers
Paalmutsen en muurafdekkers
Omschrijving

De betonpetten/paalmutsen (ook wel penantafdekkers, betonhoedjes of diamantkoppen genoemd) van betondingen.nl zijn van duurzaam beton vervaardigd en daardoor tegen verschillende weersinvloeden bestand.
De betonpetten zijn verkrijgbaar in de kleuren: grijs, antraciet en zwart gecoat. De standaard maten zijn vanaf 24cm x 24cm t/m 100cm x 100cm.
Betonpetten vanaf 37cm x 37cm zijn voorzien van een waterhol aan de onderzijde.

De muurafdekkers van betondingen.nl zijn van duurzaam beton vervaardigd en daardoor bestand tegen verschillende weersinvloeden.
Muurafdekkers zijn voorzien van een waterhol aan de onderzijde. De muurafdekkers zijn te bestellen in standaard maten van 15cm t/m 45cm met een standaard lengte van 1m.
Verkrijgbaar in de kleuren grijs, antraciet en zwart gecoat in de uitvoeringen eenzijdig, tweezijdig of vlakke muurafdekkers, Toepassinggebied: Afdekken van tuinmuren, borstweringen, kop- en trapgevels.
Standaard maten muurafdekkers hebben we op voorraad in grijs en antraciet, anders 2-4 weken levertijd. Zwart gecoate muurafdekkers worden altijd op bestelling gemaakt, levertijd 2-4 weken.

Informatie
Advertentienummer: 3819
Prijs: NOTK
Eenheid:

Bekeken: 35 keer sinds 26/02/2018

Kaart
Adverteerder

Betondingen.nl
(Alle advertenties)

Lienden

E-mail adverteerder

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Gebruik de onderstaande links om in te loggen of uzelf te registreren.

Registreren
Login

Meer opties